WIE WIJ ZIJN

OPEN VAN DONDERDAG T/M DINSDAG:

09.00 – 17.00 uur

OP WOENSDAG EN DONDERDAG GESLOTEN
ELKE & ARTHUR —

LUNCHROOM ‘T SINGELTJE

Met Elke en Arthur aan het roer is Lunchroom ’t Singeltje, gelegen in het centrum van Baarle-Hertog-Nassau, een heerlijke plaats om even neer te strijken en te genieten van een lokaal drankje en een huisgemaakte lunch. De passie van hun beide zie je aan alle kanten terug in de bestelling die op tafel komt en de ambiance die in de lunchroom hangt. Maak kennis met Elke en Arthur:

“We hebben altijd een eigen horecazaak willen hebben. Toen we een paar jaar geleden de kans kregen om deze zaak over te nemen, hoefde we niet na te denken en zeiden we meteen JA! We trokken de stoute schoenen aan, schreven een ondernemingsplan en daarna ging alles in een stroomversnelling. Voordat we goed en wel met onze ogen konden knipperen, was de lunchroom van ons.

Omdat we beide al een ruim horecaverleden hadden, wisten we wel waar we aan begonnen en waar de eventuele verbeterpunten zaten. Aan het bestaande concept wilde we niet teveel rommelen, want die was gewoon goed. De betaalbare prijs en goede kwaliteit wilde we behouden, we hebben het concept alleen wat meer naar deze tijd getrokken. ’t Singeltje ziet er nu lichter en frisser uit, zonder het te ‘clean’ te laten ogen. De gezelligheid en gemoedelijkheid is gebleven.

Ook zijn we grotendeels van de bestaande menukaart afgebleven, op een paar gerechten na. Zo hebben we bijvoorbeeld een ‘geheim ingrediënt’ toegevoegd aan onze carpaccio, waardoor hij nóg lekkerder is!”

Samenwerking met De Spieghelhoeck
“In ons interieur zijn nogal wat woonaccessoires te zien die ook te koop zijn. Veel van deze items die bij ons in de lunchroom staan, komt namelijk bij De Spieghelhoeck vandaan. Zij leveren regelmatig nieuwe, leuke objecten aan die we in onze zaak mogen wegzetten en hebben op deze manier een leuke etalage in het centrum van Baarle. Win-win situatie!”

Ons team
“We worden ondersteund door een leuk team die ons meehelpt op de drukke dagen, zodat niemand ooit lang op hun bestelling hoeft te wachten. In de zomer kunnen we daardoor het gezellige buitenterras goed overzien en bedienen. We zijn in die periode dan ook zes dagen geopend en alleen op woensdag gesloten.

Tot ziens in onze lunchroom!”

KOFFIE
Al onze koffies zijn ook cafeïnevrij verkrijgbaar.
KEUKEN

Onze keuken is dagelijks geopend tot 16.30 uur.

SPIEGHELHOECK

Vind je ons interieur tof? Veel wat je ziet is te koop, bij ons én bij de Spieghelhoeck.

VIERVOETER
Wist je dat jouw hond meer dan welkom is bij ons? Neem hem mee!